debiteurenbeheer

debiteurenbeheer

Facturen versturen, betalingen ontvangen en automatisch opvolgen. POM maakt het makkelijk en doeltreffend. Kijk snel hoe wij dat doen!

Persoon werkt op laptop, zittend in kleermakerszit en een OK-gebaar makend

Jouw voordelen

POM maakt je inningsproces beter, sneller, socialer én kostenefficiënter.

Verregaande automatisering

Met POM automatiseer je het volledige invoice-to-cashproces. Combineer businessrules met machine learning en onze algoritmen en creëer zo jullie ultieme, zelflerende en volledig geautomatiseerde debiteurenproces.

Sneller betaald worden

Het betalen van een factuur met een betaallink of QR-code gaat supermakkelijk. Even aanklikken of scannen en je klant zit in een beveiligde betaalomgeving. Het resultaat: 40 procent van je klanten betaalt binnen 24 uur.

Meer tevreden klanten

Het betaalgemak van POM vertaalt zich in een hoge gemiddelde CSAT (Customer Satisfaction) score van 93%.

De toolbox van POM

Met de tools van POM creëer je het ultieme debiteurenproces. Een greep uit onze features.

Geautomatiseerde opvolging van onbetaalde facturen

Geautomatiseerde opvolging van onbetaalde facturen

Van de verzending van de factuur tot en met de minnelijke invordering: met POM automatiseer je heel eenvoudig het ganse debiteurenproces. Ontwerp geautomatiseerde processen voor openstaande facturen en verbeter meteen de klantbeleving.

Lees meer
Facturen rechtstreeks bezorgen in de Payconiq by Bancontact-app

Facturen rechtstreeks bezorgen in de Payconiq by Bancontact-app

De Payconiq by Bancontact-app is voor miljoenen Belgen een vertrouwde digitale betaalomgeving. Voortaan is het mogelijk voor bedrijven om betaalverzoeken rechtstreeks in de app te bezorgen. POM is de back-end technologiepartner van dit project.

Lees meer
QR-betaalcode op je facturen

QR-betaalcode op je facturen

Maak het buitengewoon eenvoudig voor je klanten om je facturen te betalen: voeg een POM QR-code of betaallink toe.

Lees meer
Multi-channel facturatie

Multi-channel facturatie

Met multi-channel facturatie van POM bereik je jouw klanten via verschillende kanalen met consistente en gepersonaliseerde berichten. Of je nu via e-mail, online portals of per post verstuurt, klanten ontvangen altijd relevante en passende communicatie.

Lees meer
Afbetalingsplannen met automatische inningen

Afbetalingsplannen met automatische inningen

Voor wie zich in een moeilijke financiële situatie bevindt, kan een afbetalingsplan een wereld van verschil betekenen. Vereenvoudig de aanvraagprocedure voor je klanten en verhoog de inningsgraad met afbetalingsplannen met automatische inning - powered by POM.

Lees meer
Ga next level met AI

Ga next level met AI

Dankzij AI weet onze software precies hoe jouw klant het liefst wordt benaderd. Via welk kanaal, op welk moment en met welke tone of voice. Zo verbeter je het betaalgedrag én de betaalervaring van jouw klanten!

Lees meer

Voordelen voor jouw klanten

De betaling is het laatste station van de klantreis. Met POM maak je er een onvergetelijke ervaring van.

Makkelijk, snel en veilig betalen

Verbeter de betaalervaring voor je klanten met een unieke en veilige QR-betaalcode of betaallink. Bezorg je facturen rechtstreeks in de Payconiq by Bancontact-app.

Geen gedoe

Betaalgegevens overtypen is een vervelend werkje. Met betalen via POM is dat verleden tijd. Alle gegevens zijn al ingevuld op een handige betaalpagina.

Altijd juist betalen

Een onjuist bedrag intypen, een foutieve omschrijving invoeren of een rekeningnummer verkeerd overschrijven? Onmogelijk als de betaling via POM gaat. Elke betaling is 100 procent correct.

Flexibele betaalopties

Direct, uitgesteld of via een afbetalingplan. Met de flexibele betaalmogelijkheden van POM bied je je klant diverse betaalopties.

Online self-service

Zelf gegevens wijzigen, voorkeuren aanpassen, een betaalregeling treffen. Jouw klanten regelen dit eenvoudig zelf in hun digitale mijn-omgeving.

Op maat van iedereen

Geef jouw klanten de regie over hun geldzaken en laat ze zelf een betaaloplossing kiezen die past bij hun financiële situatie.

Jonge vrouw leunt glimlachend en op haar mobile kijkend tegen een levensgrote smartphone met een POM Payment in beeld

Waarom POM?

POM ontzorgt op een slimme, innovatieve, praktische, deskundige en vriendelijke manier. Én: met POM heb je het ganse inningsproces onder één dak!

+2.500

Klanten

in uiteenlopende sectoren in binnen- en buitenland

+1,5 mio

Betaaltransacties

per maand

(en groeiend)

70%

< 10 dagen

betaalt gemiddeld binnen 10 dagen na ontvangst

93%

Tevredenheid

Score op basis van meer dan 1,4 miljoen reviews

Onze klanten

De meest vooruitstrevende organisaties maken gebruik van POM.

Wat onze klanten zeggen

"Wij werken ondertussen meer dan 5 jaar samen met POM. Het is een innovatieve speler die met ons meedenkt en constant luistert naar de veranderende noden van onze klanten."
Sabine D'haen

Sabine D'haen

Director Billing & Collection

Luminus
"We vonden in POM een innovatieve en betrouwbare partner om onze patiëntenfacturatie continu te verbeteren. POM covert het volledige proces van factuuropmaak tot multi-channel verzending en digitale betaalmogelijkheden."
Kris Ranson

Kris Ranson

Diensthoofd Centrale Inning

AZ Maria Middelares
"De betaaloplossingen van POM zorgen er mee voor dat de verwerking, inning en opvolging van verkeersboetes zo efficiënt mogelijk verlopen. De QR-betaalcode maakt het voor burgers heel eenvoudig om snel hun boete te kunnen betalen."
Evi Vanolst

Evi Vanolst

Project Manager

FOD Justitie
"Dankzij de samenwerking met POM is de betaalervaring voor onze klanten sterk verbeterd. Onze facturen worden vlotter betaald en we moeten minder tijd steken in de opvolging van foutieve betalingen."
Friedl Vandermeersch

Friedl Vandermeersch

Divisiemanager Klantendiensten

Farys
"Dankzij de QR-betaalcode op onze aanslagbiljetten voor onroerende voorheffing en verkeersbelasting kunnen belastingplichtigen vlot en veilig online betalen. Iedere betaling via POM wordt bovendien automatisch en foutloos afgepunt in onze systemen."
Els Slagmulder

Els Slagmulder

Directeur dienst financiële opvolging

Vlaamse Belastingdienst

De kracht van samen

Samen met onze integratiepartners, betaaldiensten en andere dienstverleners biedt POM jouw organisatie een krachtige, complete oplossing.