Ga next level met AI

Dankzij deze slimme, zelflerende technologie weet het POM-systeem precies hoe jouw klant het liefst benaderd wil worden. Klanten betalen daardoor sneller, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

AI in credit management

Optimale personalisatie

Bij POM géén one-size-fits-all-oplossing. Onze machine bekijkt elk dossier apart. Zo maak je dus bij iedere afzonderlijke debiteur altijd het beste betaalverzoek, mét de grootste kans op betaling.

Lagere DSO

Wat zou je zelf doen als je een betaalverzoek krijgt op precies het juiste moment, via jouw favoriete kanaal en met een fijne tone of voice? Snel betalen, toch? En dat zullen jouw klanten ook doen. Daardoor blijven jouw facturen gemiddeld minder lang openstaan.

Continu verbeteren

Met de AI tools van POM bereik je betere betaalresultaten terwijl je er zelf nauwelijks iets voor hoeft te doen. De computer doet al het harde werk. Bovendien staat het systeem nooit stil. Het werkt continu aan het verbeteren van de incassostrategie. Net zo lang tot je de meest effectieve aanpak voor het innen van betalingen bereikt hebt.

Ga next level met AI

Optimaliseer de betaalervaring van je klant

Met AI van POM benader je jouw klanten altijd op de meest effectieve manier. Klanten zullen sneller overgaan tot betalen, zonder dat je hier zelf iets aan hoeft te doen.

Zonder moeite sneller betaald krijgen

Klanten sneller laten betalen zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Dat kan met POM AI & Machine Learning.

De beterweter

Dankzij POM AI weet ons systeem precies hoe jouw klanten het best benaderd moeten worden om snel betaald te krijgen. De machine kijkt naar het profiel en de betaalgeschiedenis van jouw klant en op welke instrumenten (e-mail, sms, brief of telefoon) en tone of voice (van zeer vriendelijk tot streng) hij het beste reageert. Zelf kun je de mate van strengheid en frequentie aangeven, ook als je grote hoeveelheden debiteuren in je portfolio hebt. Vervolgens berekent de machine welke combinatie van instrumenten nodig is om de rekening snel betaald te krijgen. Die combinatie wordt de eerstvolgende inningsactie.

‘One-fits-one’

Met POM AI géén ‘one-fits-all’-oplossing. De machine weegt elke case apart af. Zo heb je dus altijd het beste betaalverzoek bij je debiteur, met de grootste kans op betaling.

Monitoren

Om POM AI optimaal te laten werken, voert het systeem continu automatische A/B tests uit.

Ook voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie en tarieven. Zowel grote als kleine organisaties in uiteenlopende sectoren maken gebruik van POM.