POM Invoice

Met POM Invoice optimaliseer je het facturatieproces van je organisatie. Maak en verzend facturen via verschillende kanalen en word sneller betaald dankzij QR-codes of betaallinks.

POM-betaalpagina

Eenvoudig factureren met POM

Of je nu papieren of digitale facturen stuurt, met POM Invoice automatiseer en vereenvoudig je het facturatieproces van je organisatie. Combineer onze moderne templates met je huisstijl en beheer de kanaalvoorkeuren van je klanten.

Templates in eigen beheer

Stel je facturen op in onze professionele templates en combineer ze met de huisstijl van je organisatie. Pas eenvoudig de teksten aan en kies de geschikte tone of voice. Met templatebeheer in POM Invoice ben jij weer de baas over je factuurtemplates.

Makkelijk aan te passen

Kies een template uit. Voeg eenvoudig je eigen inhoud toe – zonder steeds te hoeven reageren op wijzigingsmeldingen – en klaar ben je. POM doet namelijk de rest.

Herkend en vertrouwd

Met de templates van POM zien al je facturen er verzorgd en identiek uit. Elke keer weer. Zo creëer je herkenbaarheid en dus een gevoel van veiligheid en vertrouwen bij je klanten.

Meer interactie en grotere betrokkenheid

Stuur je een bericht de deur uit, dan wil je natuurlijk graag een reactie. Hoe persoonlijker je tegen de geadresseerde kunt zijn, hoe meer betrokkenheid en interactie je krijgt. Met POM Invoice kun je de inhoud van je e-mails, brieven, sms’jes en Robocall-templates eenvoudig personaliseren met klantspecifieke of segmentafhankelijke data.

Templates in eigen beheer

Multi-channel facturatie

Met multi-channel facturatie van POM bereik je jouw klanten via verschillende kanalen met consistente en gepersonaliseerde berichten. Of je nu via e-mail, online portals of per post verstuurt, klanten ontvangen altijd relevante en passende communicatie.

Klantgericht

Bereik je klanten via hun favoriete kanalen en maak het contact met hen persoonlijker én relevanter.

Sneller betaald

Geef jouw klanten via meerdere kanalen toegang tot hun facturen en vergemakkelijk en versnel zo het betaalproces.

Hogere klanttevredenheid

Vergroot de tevredenheid van jouw klanten en laat hen zelf bepalen waar, wanneer en via welk kanaal ze hun factuur willen betalen.

Multi-channel facturatie

Performante e-mail verzendtool

Maak gebruik van onze performante e-mail verzendtool en laat ook jouw klanten het gemak van digitaal betalen ervaren. Verzend e-mails in de look and feel van je organisatie en voeg een handige betaalknop toe.

Responsive design

Perfecte weergave op pc, smartphone en tablet.

Hoge aflevergarantie

E-mails belanden zelden of nooit in de spam-folder.

Rapportering

Open & click rates, bounces, ... worden gerapporteerd en opgevolgd.

Performante e-mail verzendtool

Geavanceerde printoplossing

Digitaliseer en automatiseer vanuit één platform het volledige verzendproces van je geprinte brieven en bespaar veel tijd en kosten. POM werkt samen met diverse print partners die instaan voor hoogkwalitatieve printing en snelle & voordelige distributie via Bpost.

Voordelige tarieven

Altijd de laagste mogelijke postzegelprijs op de markt.

Logo op enveloppe

Je logo wordt zonder meerkost op de enveloppe geprint.

Geen minimum volumes

POM verwerkt zowel kleine als grote printopdrachten.

Geavanceerde printoplossing

Sneller betaald worden? Factureer met POM!

Wil jij ook een vlot, eenvoudig, professioneel facturatieproces én sneller betaald worden? Ontdek wat POM voor jouw organisatie kan betekenen!

Gezicht van een persoon met een bril op die op een beeldscherm concentreert

Wat onze klanten zeggen

"Wij werken ondertussen meer dan 5 jaar samen met POM. Het is een innovatieve speler die met ons meedenkt en constant luistert naar de veranderende noden van onze klanten."
Sabine D'haen

Sabine D'haen

Director Billing & Collection

Luminus
"We vonden in POM een innovatieve en betrouwbare partner om onze patiëntenfacturatie continu te verbeteren. POM covert het volledige proces van factuuropmaak tot multi-channel verzending en digitale betaalmogelijkheden."
Kris Ranson

Kris Ranson

Diensthoofd Centrale Inning

AZ Maria Middelares
"De betaaloplossingen van POM zorgen er mee voor dat de verwerking, inning en opvolging van verkeersboetes zo efficiënt mogelijk verlopen. De QR-betaalcode maakt het voor burgers heel eenvoudig om snel hun boete te kunnen betalen."
Evi Vanolst

Evi Vanolst

Project Manager

FOD Justitie
"Dankzij de samenwerking met POM is de betaalervaring voor onze klanten sterk verbeterd. Onze facturen worden vlotter betaald en we moeten minder tijd steken in de opvolging van foutieve betalingen."
Friedl Vandermeersch

Friedl Vandermeersch

Divisiemanager Klantendiensten

Farys
"Dankzij de QR-betaalcode op onze aanslagbiljetten voor onroerende voorheffing en verkeersbelasting kunnen belastingplichtigen vlot en veilig online betalen. Iedere betaling via POM wordt bovendien automatisch en foutloos afgepunt in onze systemen."
Els Slagmulder

Els Slagmulder

Directeur dienst financiële opvolging

Vlaamse Belastingdienst
+2.500

Klanten

in uiteenlopende sectoren in binnen- en buitenland

+1,5 mio

Betaaltransacties

per maand

(en groeiend)

70%

< 10 dagen

betaalt gemiddeld binnen 10 dagen na ontvangst

93%

Tevredenheid

Score op basis van meer dan 1,4 miljoen reviews

De kracht van samen

Samen met onze integratiepartners, betaaldiensten en andere dienstverleners biedt POM jouw organisatie een krachtige, complete oplossing.

Sneller betaald worden? 
Factureer met POM!

Wil jij ook een vlot, eenvoudig, professioneel facturatieproces én sneller betaald worden? Ontdek wat POM voor jouw organisatie kan betekenen! Neem contact met ons op via het formulier hieronder.