POM Payment

Kies voor POM Payment en omarm een wereld van eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk betalen. Met een breed scala aan betaalopties voor je klanten, directe betalingen naar de bankrekening van je organisatie en een supersnelle verwerking.

Jonge vrouw leunt glimlachend en op haar mobile kijkend tegen een levensgrote smartphone met een POM Payment in beeld

Makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk

Een simpele klik of scan. Zo start elk betaalproces via POM Payment. En een paar klikken later is de betaling al afgerond. Eenvoudiger kan het niet. Gun je klanten én je eigen organisatie het gemak van onze betaaloplossingen. Moeiteloos, gebruiksvriendelijk, snel en efficiënt.

Moeiteloos betalen met onze QR-codes

Moeiteloos. Als we één woord zouden mogen kiezen om te omschrijven wat het voordeel van facturen met QR-codes is, dan is dat het. Want een moeiteloos betaalproces heeft weer héél veel andere voordelen als gevolg: snelle betaling, gebruiksgemak, efficiëntie en minder administratieve lasten.

Snelle betalingen

Even scannen, (nauwelijks) een seconde wachten, betaaldienst kiezen en afronden. Betalen via een QR-code gaat razendsnel.

Zorgeloze betaalervaring

Na het scannen van de QR-code komen je klanten direct in een veilige, online betaalomgeving terecht waar alle betaalgegevens al zijn ingevuld. Zo kunnen ze de betaling zonder stress, snel en foutloos afronden.

Efficiënter proces

QR-codes maken het betaalproces niet alleen makkelijker voor je klanten, maar ook voor je eigen organisatie. Het verwerken van de betalingen gaat automatisch en handmatige controles zijn niet meer nodig, waardoor je minder administratieve lasten hebt.

Moeiteloos betalen met onze QR-codes

Veilige betaallinks voor elk communicatiekanaal

Met de betaallinks van POM Payment integreer je het betaalproces naadloos in al je communicatiekanalen. Of het nu gaat om een e-mail met een betaalknop, een sms- of WhatsApp-bericht met betaallink, of een betaalverzoek in de Payconiq by Bancontact-app, met POM bied je jouw klanten via elk kanaal een snelle, gemakkelijke en veilige manier om te betalen.

Gemakkelijk online betalen

Na de eerste klik van jouw klant op de betaallink is het nog twee, misschien drie keer klikken en de factuur is betaald. Het geld staat direct op de rekening van jouw organisatie.

Nooit meer een typefout

Bij een manuele overschrijving ligt een typefoutje al snel op de loer. Met alle gevolgen van dien. Met de betaallinks van POM zijn alle gegevens al ingevuld. Dus het juiste bedrag, het juiste bankrekeningnummer en de juiste mededeling. Zo heb je altijd honderd procent een match en wordt de betaling automatisch een-op-een verwerkt.

Word sneller betaald

Facturen met een betaallink worden sneller betaald: tot 40 procent van de klanten die een betaallink toegestuurd krijgen, maakt het bedrag binnen 24 uur over.

Veilige betaallinks voor elk communicatiekanaal

Alle mogelijke betaalopties beschikbaar

POM ondersteunt alle online betaalmethoden. Of het nu gaat om Bancontact, Payconiq, Visa, Mastercard, Apple Pay, ... jouw klanten ervaren het gemak van betalen met hun favoriete betaalmethode. Bovendien kan je ook de mogelijkheid aanbieden om de betaling op de vervaldag te plannen, een afbetalingsplan af te sluiten of een doorlopende opdracht in te stellen.

Meer betaalgemak voor je klant

Bied je klanten betaalgemak en laat ze eenvoudig betalen via hun favoriete betaalmethode zoals Bancontact, Payconiq, Apple Pay of creditcard.

Krijg je facturen sneller betaald

Klanten die via hun favoriete betaaldiensten kunnen betalen, zullen dat ook eerder doen. Met POM bied je altijd de betaalmethode van hun voorkeur aan.

Rechtstreeks in Payconiq

Sinds kort kan je je facturen ook rechtstreeks laten bezorgen in de Payconiq by Bancontact-app.

Alle mogelijke betaalopties beschikbaar

Transformeer de betaalervaring van je klanten!

Meer weten over de voordelen van QR-codes op jouw facturen? Maak snel een afspraak en laat ook jouw klanten moeiteloos betaalgemak ervaren.

Gezicht van een persoon met een bril op die op een beeldscherm concentreert

Wat onze klanten zeggen

"Wij werken ondertussen meer dan 5 jaar samen met POM. Het is een innovatieve speler die met ons meedenkt en constant luistert naar de veranderende noden van onze klanten."
Sabine D'haen

Sabine D'haen

Director Billing & Collection

Luminus
"We vonden in POM een innovatieve en betrouwbare partner om onze patiëntenfacturatie continu te verbeteren. POM covert het volledige proces van factuuropmaak tot multi-channel verzending en digitale betaalmogelijkheden."
Kris Ranson

Kris Ranson

Diensthoofd Centrale Inning

AZ Maria Middelares
"De betaaloplossingen van POM zorgen er mee voor dat de verwerking, inning en opvolging van verkeersboetes zo efficiënt mogelijk verlopen. De QR-betaalcode maakt het voor burgers heel eenvoudig om snel hun boete te kunnen betalen."
Evi Vanolst

Evi Vanolst

Project Manager

FOD Justitie
"Dankzij de samenwerking met POM is de betaalervaring voor onze klanten sterk verbeterd. Onze facturen worden vlotter betaald en we moeten minder tijd steken in de opvolging van foutieve betalingen."
Friedl Vandermeersch

Friedl Vandermeersch

Divisiemanager Klantendiensten

Farys
"Dankzij de QR-betaalcode op onze aanslagbiljetten voor onroerende voorheffing en verkeersbelasting kunnen belastingplichtigen vlot en veilig online betalen. Iedere betaling via POM wordt bovendien automatisch en foutloos afgepunt in onze systemen."
Els Slagmulder

Els Slagmulder

Directeur dienst financiële opvolging

Vlaamse Belastingdienst
+2.500

Klanten

in uiteenlopende sectoren in binnen- en buitenland

+1,5 mio

Betaaltransacties

per maand

(en groeiend)

70%

< 10 dagen

betaalt gemiddeld binnen 10 dagen na ontvangst

93%

Tevredenheid

Score op basis van meer dan 1,4 miljoen reviews

De kracht van samen

Samen met onze integratiepartners, betaaldiensten en andere dienstverleners biedt POM jouw organisatie een krachtige, complete oplossing.

Sneller betaald worden? 
Payments met POM!

Wil jij ook een vlot, eenvoudig, professioneel facturatieproces én sneller betaald worden? Ontdek wat POM voor jouw organisatie kan betekenen! Neem contact met ons op via het formulier hieronder.