POM Collect

Vergeet handmatige inningsprocessen. Met automatische opvolging van openstaande facturen, slimme herinneringen en een gepersonaliseerde benadering stimuleer je goed betaalgedrag en versterk je de relatie met jouw klanten. POM Collect helpt ervoor te zorgen dat jouw facturen op tijd worden betaald.

POM-betaalpagina

Volg openstaande facturen
eenvoudig op

Bereik het best mogelijke debiteurenbeheerproces met hulp van automatisering en AI. Krijg inzicht in je klanten en hun betaalgedrag, bespaar tijd en verbeter je cashflow.

Bouw eenvoudig het krachtigste proces

Van de verzending van de factuur tot en met de minnelijke invordering: met POM automatiseer je heel eenvoudig het ganse debiteurenproces. Ontwerp geautomatiseerde processen voor openstaande facturen en verbeter meteen de klantbeleving.

Gezonde cashflow

Creëer, automatiseer en optimaliseer verschillende debiteurenprocessen en verbeter je cashflow.

Bespaar tijd

Dagelijks checken of een openstaande factuur al betaald is, als de betaaltermijn verstreken is een herinnering sturen, weer in de gaten houden of de klant nu wél betaalt … Een debiteurenproces is een tijdrovende bezigheid. Met POM Collect automatiseer je het volledige proces en bespaar je (héél) veel tijd.

Beter betaalgedrag

Herinner je klanten op een consequente manier aan openstaande rekeningen. Elke keer opnieuw. Dat zorgt voor beter betaalgedrag.

Bouw eenvoudig het krachtigste proces

Krijg volledig inzicht in je klant

Eén muisklik en je hebt de volledige klantgeschiedenis op je scherm. Betaalde en openstaande rekeningen, eerder verzonden betaalverzoeken en berichten, toekomstige berichten, flows, openstaande taken en nog veel meer. Met POM Collect heb je direct diepgaand inzicht in de belangrijkste gegevens van je klant.

Alle data op één plek

Verzamel alle data in een overzichtelijk systeem en krijg toegang tot uitgebreide rapportages en inzichten in je klant.

Gebruiksgemak

Nooit meer onnodig switchen tussen verschillende systemen. Met Case Reporting in POM Collect ben je met één muisklik bij de volledige geschiedenis van je klant.

Klantvriendelijk

Direct inzicht in een case bevordert het klantcontact. Zo kun je snel vragen beantwoorden en jouw klanten de best mogelijk service bieden.

Krijg volledig inzicht in je klant

AI in credit management

Dankzij AI weet onze software precies hoe jouw klant het liefst wordt benaderd. Via welk kanaal, op welk moment en met welke tone of voice. Zo verbeter je het betaalgedrag én de betaalervaring van jouw klanten!

Optimale personalisatie

Bij POM géén one-size-fits-all-oplossing. Onze machine bekijkt elk dossier apart. Zo maak je dus bij iedere afzonderlijke debiteur altijd het beste betaalverzoek, mét de grootste kans op betaling.

Lagere DSO

Wat zou je zelf doen als je een betaalverzoek krijgt op precies het juiste moment, via jouw favoriete kanaal en met een fijne tone of voice? Snel betalen, toch? En dat zullen jouw klanten ook doen. Daardoor blijven jouw facturen gemiddeld minder lang openstaan.

Continu verbeteren

Met de AI tools van POM bereik je betere betaalresultaten terwijl je er zelf nauwelijks iets voor hoeft te doen. De computer doet al het harde werk. Bovendien staat het systeem nooit stil. Het werkt continu aan het verbeteren van de incassostrategie. Net zo lang tot je de meest effectieve aanpak voor het innen van betalingen bereikt hebt.

AI in credit management

Creëer het optimale debiteurenbeheerproces met POM!

Wil jij ook een slim, geautomatiseerd debiteurenbeheerproces en het betaalgedrag van je klanten verbeteren? Ontdek wat POM voor jouw organisatie kan betekenen!

Gezicht van een persoon met een bril op die op een beeldscherm concentreert

Wat onze klanten zeggen

"Wij werken ondertussen meer dan 5 jaar samen met POM. Het is een innovatieve speler die met ons meedenkt en constant luistert naar de veranderende noden van onze klanten."
Sabine D'haen

Sabine D'haen

Director Billing & Collection

Luminus
"We vonden in POM een innovatieve en betrouwbare partner om onze patiëntenfacturatie continu te verbeteren. POM covert het volledige proces van factuuropmaak tot multi-channel verzending en digitale betaalmogelijkheden."
Kris Ranson

Kris Ranson

Diensthoofd Centrale Inning

AZ Maria Middelares
"De betaaloplossingen van POM zorgen er mee voor dat de verwerking, inning en opvolging van verkeersboetes zo efficiënt mogelijk verlopen. De QR-betaalcode maakt het voor burgers heel eenvoudig om snel hun boete te kunnen betalen."
Evi Vanolst

Evi Vanolst

Project Manager

FOD Justitie
"Dankzij de samenwerking met POM is de betaalervaring voor onze klanten sterk verbeterd. Onze facturen worden vlotter betaald en we moeten minder tijd steken in de opvolging van foutieve betalingen."
Friedl Vandermeersch

Friedl Vandermeersch

Divisiemanager Klantendiensten

Farys
"Dankzij de QR-betaalcode op onze aanslagbiljetten voor onroerende voorheffing en verkeersbelasting kunnen belastingplichtigen vlot en veilig online betalen. Iedere betaling via POM wordt bovendien automatisch en foutloos afgepunt in onze systemen."
Els Slagmulder

Els Slagmulder

Directeur dienst financiële opvolging

Vlaamse Belastingdienst
+2.500

Klanten

in uiteenlopende sectoren in binnen- en buitenland

+1,5 mio

Betaaltransacties

per maand

(en groeiend)

70%

< 10 dagen

betaalt gemiddeld binnen 10 dagen na ontvangst

93%

Tevredenheid

Score op basis van meer dan 1,4 miljoen reviews

De kracht van samen

Samen met onze integratiepartners, betaaldiensten en andere dienstverleners biedt POM jouw organisatie een krachtige, complete oplossing.

Sneller betaald worden? 
Collect met POM!

Wil jij ook een vlot, eenvoudig, professioneel facturatieproces én sneller betaald worden? Ontdek wat POM voor jouw organisatie kan betekenen! Neem contact met ons op via het formulier hieronder.