Geautomatiseerde opvolging van onbetaalde facturen

Van de verzending van de factuur tot en met de minnelijke invordering: met POM automatiseer je heel eenvoudig het ganse debiteurenproces. Ontwerp geautomatiseerde processen voor openstaande facturen en verbeter meteen de klantbeleving. Met A/B testen en klantsegmentatie kom er je snel achter welke benadering het beste werkt en kun je gerichte acties ondernemen voor verschillende klantgroepen.

Bouw eenvoudig het krachtigste proces

Gezonde cashflow

Creëer, automatiseer en optimaliseer verschillende debiteurenprocessen en verbeter je cashflow.

Bespaar tijd

Dagelijks checken of een openstaande factuur al betaald is, als de betaaltermijn verstreken is een herinnering sturen, weer in de gaten houden of de klant nu wél betaalt … Een debiteurenproces is een tijdrovende bezigheid. Met POM Collect automatiseer je het volledige proces en bespaar je (héél) veel tijd.

Beter betaalgedrag

Herinner je klanten op een consequente manier aan openstaande rekeningen. Elke keer opnieuw. Dat zorgt voor beter betaalgedrag.

Geautomatiseerde opvolging van onbetaalde facturen

Zelflerend en volledig geautomatiseerd

Met de flows van POM automatiseer je heel gemakkelijk het ganse debiteurenproces van jouw organisatie. Combineer businessrules met machine learning en de algoritmen van POM en creëer jouw ultieme, zelflerende en volledig geautomatiseerde inningsproces.

Eenvoudig instellen

Het instellen van flows gaat heel eenvoudig. Samen met jouw persoonlijke consultant en met behulp van onze flowdesigner ontwerp je heel gemakkelijk jouw meest optimale debiteurenproces. Kies bijvoorbeeld voor een digitale factuur, met – als de betaling uitblijft – een e-mailherinnering met brief als back-up erachteraan en na tien dagen een herinnerings-sms. Stel bij wanbetaling een verhoging van de incassokosten in een e-mailherinnering met sms-ondersteuning. Met onze flowdesigner maak je ook moeiteloos verschillende flows voor verschillende groepen debiteuren.

A/B testen & monitoren

Om de flows zo optimaal mogelijk te houden, maakt het POM-systeem uitgebreide analyses en voeren we automatische A/B tests uit.

Ook voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie en tarieven. Zowel grote als kleine organisaties in uiteenlopende sectoren maken gebruik van POM.