Werken bij POM

Op zoek naar een uitdagende carrière waarbij je bijdraagt aan gemoedsrust voor organisaties en klanten? Bij POM streven we naar Peace of Mind in financiële processen. Word deel van ons team en help mee om betalingen moeiteloos te laten verlopen. Ontdek jouw rol bij POM!

Persoon werkt op laptop, zittend in kleermakerszit en een OK-gebaar makend

Over ons

POM staat voor Peace of Mind. Dat gevoel van gemoedsrust beogen we met onze oplossingen voor factuuradministratie, zowel voor de ontvanger als voor de verzender. Het is ons doel om de nutteloze tijd en moeite die verspild wordt als gevolg van inefficiënte systemen te elimineren en zo opnieuw ruimte vrij te maken voor de zaken die er echt toe doen.

Het gehele team van POM in een groepsfoto

Wij zijn POM

Innovatie en klantgerichtheid zijn onze prioriteit. Bij POM streven we naar betalingsgemak en klanttevredenheid. Onze cultuur is gebouwd op samenwerking en groei, waar we elkaar stimuleren om te excelleren en continu te verbeteren.

Team aan het werk: collega wijst iets aan op beeldscherm

POM cultuur

Bij POM streven we naar een cultuur waarin we continu de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Luisteren naar onze klanten en ons houden aan ons woord is essentieel. Een foutje maken is daarbij onvermijdelijk, maar we werken hard om deze direct weer recht te zetten. We zorgen ervoor dat onze collega's goed geïnformeerd zijn zodat iedereen elkaar kan helpen. Eerlijkheid staat voorop, zelfs als het om slecht nieuws gaat. We omarmen verandering en innovatie door oude gewoonten los te laten. Door plezier hebben in ons werk en een positieve werkomgeving creëren we Peace of Mind.

Overleg tussen een groep mensen op kantoor

Zo werkt POM

Bij POM draait alles om samenwerking, innovatie en toewijding aan onze klanten. Onze medewerkers gebruiken geavanceerde technologieën en creatieve oplossingen om de financiële processen van onze klanten te verbeteren. Samen streven we naar Peace of Mind voor zowel de organisaties, haar klanten als onze medewerkers!

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil je deel uitmaken van ons team? En mensen, organisaties en bovenal jezelf Peace of Mind bezorgen? Bekijk dan onderstaande vacature(s) en solliciteer!

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.